23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeNASLOVNASedmična ponuda poslova 12.03.2024

Sedmična ponuda poslova 12.03.2024

Posjetite boljiposao.com otkrijte 5 pozicija koje su istaknute za vas ovu sedmicu. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko klikova dalje!

 

Kompanija Geomet d.o.o. iz Olova traži Rukovodioca službe (sektora) (m/ž) mašinskog održavanja. Odgovornosti uključuju koordinaciju rada s drugim rukovodiocima, izradu operativnih planova i nadzor nad radovima održavanja. Zahtjevi uključuju VSS na Mašinskom fakultetu, 3 godine iskustva u rudarstvu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Produkcijska kuća Tim System traži Novinara/Voditelja  (m/ž) za rad u realizaciji televizijskih programa u Sarajevu. Potrebni su kandidati s fakultetskim obrazovanjem, po mogućnosti sa smjerom novinarstvo, i poželjnim radnim iskustvom. Komunikativnost je također važna karakteristika. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.

LRC Inženjering d.o.o. iz Sarajeva traži Njegovatelja (m/ž) za starijeg gospodina, s mogućnošću zaposlenja u Sarajevu (stan) ili Hrenovici (vikendica). Posao uključuje pružanje 24-satne njege i podrške starijem muškarcu u samostalnosti, uključujući pripremu obroka, praćenje zdravstvenog stanja, komunikaciju s porodicom te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 11.4.2024.

Euro prijevoz d.o.o. traži Vozača kamiona (m/ž) s kategorijom E za međunarodni transport tereta. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Od kandidata se očekuje briga o urednosti kamiona te spremnost za pomoć prilikom utovara i istovara robe. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, uz mogućnost rada vikendom uz prethodni dogovor. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Jurčič & Co., d.o.o. traži Vozača teretnog vozila (m/ž) za međunarodni transport tereta. Prednost imaju kandidati s iskustvom i oni koji posjeduju slovenački KOD 95 i karticu za digitalni tahograf. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Srećno!

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
40 %
2.5kmh
10 %
sub
23 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje