20.7 C
Banja Luka
Utorak, 23 Jula, 2024
HomeNASLOVNAZakazana Skupština Banjaluke za 17. jul

Zakazana Skupština Banjaluke za 17. jul

Počela je sjednica Kolegijuma Skupštine grada Banjaluke, na kojoj je zakazana redovna sjednica Skupštine grada za 17. jul u devet časova.

“Ja sam za to da bude što više tačaka dnevnog reda i što više sjednica”, rekao je Saša Lazić, odbornik Kluba Banjaluka zove, te je dodao da mogu biti zakazane i tri sjednice do kraja mandata.

Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, predložio je da sjednica bude održana 17. jula, sa čim se nije složio gradonačelnik Draško Stanivuković, jer bi ta sjednica imala samo pet tačaka.

“Može jedna manje značajna sjednica Skupštine 17. jula, ali da se održi i još jedna važnija kasnije, kada dobijemo materijal proveden plan parcelacije Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove”, rekao je Stanivuković, koji je dodao da prije 20. jula neće dobiti plan parcelacije.

Nakon toga je odlučeno da sjednica bude održana 17. jula, sa tim da će biti zakazana još jedna do kraja jula, prenose Nezavisne.

“Sramota je zakazati sjednicu nakon dva mjeseca sa samo dvije tačke”, rekao je Dragan Milanović, šef luba odbornika PDP-a.

“Zar vas nije sramota održati redovnu sjednicu sa dvije tačke, ovo je cirkus. Dozvolite tačke koje su važne”, rekao je on, obrativši se Ninkoviću.

Željko Amidžić istupa iz Ujedinjene Srpske u Skupštini grada i biće samostastalni odmornik do kraja mandata, kazao je ovo Ninković.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
20.7 ° C
20.7 °
20.7 °
90 %
2.2kmh
9 %
uto
31 °
sri
26 °
čet
28 °
pet
29 °
sub
22 °

Posljednje