24.7 C
Banja Luka
Subota, 20 Jula, 2024
HomeBANJALUKAStanivuković čestitao Spasovdan: Zajedno Banjaluku učinimo još boljom

Stanivuković čestitao Spasovdan: Zajedno Banjaluku učinimo još boljom

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan.

-Dragi moji sugrađani i sugrađanke, sa ponosom obilježavamo krsnu slavu našeg grada – Spasovdan. Ono što me posebno raduje jeste činjenica, da ćemo ove godine, kao što smo i prethodnih činili, proslaviti dan Vaznesenja Gospodnjeg tradicionalno i domaćinski, zajedno sa našim narodom. Sam naziv Spasovdan nosi veliku simboliku u sebi, a samim tim i nama daje zadatak da se međusobno gledamo i uvažavamo, jer samo zajedničkim snagama možemo promijeniti i poboljšati stvari i učiniti našu Banjaluku još ljepšom za život – naveo je u čestitki.

Upravo iz tih razloga, dodao je, treba da čuvamo Spasovdan kao slavu našeg grada, jer tako čuvamo i našu istoriju, naše sjećanje na herojstvo, društvenu i moralnu snagu naših predaka, kao i da sa ponosom ističemo našu vjeru koja nam je svima posebno važna u ovim izazovnim vremenima.

Gradonačelnik je u čestitki poželio da i „u budućnosti sa ponosom slavimo ovaj dan i da zajednički sa uspjehom vodimo razvoj i prosperitet Banjaluke na putu modernog evropskog grada“.

-Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate i da ćemo realizovati projekte koji će ovaj grad učiniti baš onakvim kakvim ga volimo – zaključio je gradonačelnik.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
24.7 ° C
24.7 °
24.7 °
97 %
1.5kmh
93 %
sub
25 °
ned
32 °
pon
32 °
uto
33 °
sri
24 °

Posljednje