14.7 C
Banja Luka
Subota, 25 Maja, 2024
HomeBANJALUKAStanivuković čestitao praznik rada, pa ponovio: “Nismo odustali od neradne nedjelje”

Stanivuković čestitao praznik rada, pa ponovio: “Nismo odustali od neradne nedjelje”

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković čestitao je svim radnicima Prvi maj – Međunarodni praznik rada, saopšteno je na sajtu Gradske uprave.

-Svim našim sugrađanima želim srećan praznik rada uz želju da njihov trud bude cijenjen, a prava zaštićena. Imamo zadatak da zajedno radimo na što boljim uslovima rada, jer samo kada radnik sa zadovoljstvom ide na posao, tada svi mogu biti zadovoljni rezultatima – poručio je gradonačelnik.

On je dodao kako Banjaluka nastavlja da korača krupnim koracima naprijed i da ne odustaje od ciljeva koji se tiču borbe za bolje uslove radnika u ovom gradu.

-Dok god u ovom gradu postoje ljudi koji se protive neradnoj nedjelji, jasno je da imamo još mnogo posla u borbi za bolja prava radnika. Ovaj dan je prilika da podsjetim na to da nismo odustali od ideje da nedjelja u Banjaluci bude neradna, kako bi bar jedan dan u sedmici, u ovim brzim vremenima, bio posvećen porodici – rekao je Stanivuković.

Međunarodni praznik rada čestitao je i radnicima u Gradskoj upravi, uz poruku da je svjestan da mnogi od njih daju i više od mogućnosti u često izazovnim uslovima rada.

Podsjeto je da je upravo njegova administracija nakon 17 godina u dva navrata povećala plate, te uvela mnoge oblike stimulacije radnika.

– Hvala vam svima na predanom radu i doprinosu u ostvarivanju velikih promjena koje je Banjaluka doživjela. Bez vas – to ne bi bilo moguće. Nastavićemo tako i dalje. Neka vam 1. maj bude prilika da uživate u zasluženom odmoru, a nakon toga nastavljamo istim intenzitetom da radimo za bolju Banjaluku i za bolje uslove rada u njoj – poručio je gradonačelnik na sajtu Gradske uprave,

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
88 %
1.7kmh
14 %
sub
23 °
ned
21 °
pon
24 °
uto
21 °
sri
15 °

Posljednje