23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAProstorije FK „Rekreativo“ uskoro u novom ruhu

Prostorije FK „Rekreativo“ uskoro u novom ruhu

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa saradnicima obišao je fudbalski klub Rekreativo u naselju Česma i tom prilikom poručio da je ovo izuzetno značajan fudbalski kolektiv, čije će prostorije, nakon prijeko potrebne sanacije krova, uskoro biti u potpuno novom ruhu.

-Naša ideja je da se svaka nama draga mjesna zajednica razvija. Fudbalski klub Rekreativo je značajan fudbalski klub. Tu se okupljaju sva djeca, omladina – sve generacije. Smatrali smo da kada ovdje riješimo krov, uložimo 60 hiljada KM i ovaj klub će imati izvjesniju budućnost. Relativno brzo su završeni radovi na krovu, a mi ćemo i dalje gledati koje su to njihove potrebe. Jedan dio odobrnika je inicirao amandman koji se odnosi na radove na krovu, a mi smo taj amandman podržali, što je jedan fin primjer da kada se hoće, može se zajedno i raditi – kazao je gradonačelnik.

Poručio je i to da su tokom posjete dogovorili i izgradnju tribina, te je naglasio kako su osim za ovaj fudbalski klub izdvojili značajna sredstva i za mnoge druge sportske kolektive u gradu.

Savjetnica gradonačelnika Mirna Savić – Banjac poručila je da je gradska administracija srećna i ponosna zbog činjenice da je FK Rekreativo konačno dobio krov na svom objektu.

-Godinama nisu izdvajana sredstva. Ovo je klub koji zaista funkcioniše, a koji okuplja zaista veliki broj mještana, djece i omladine sa ovog dijela grada. Zaista je bio trenutak da se počne sa ulaganjima i da se riješi ovaj problem koji je odavno trebao da bude riješen- kazala je ona.

Jedan od fudbalera ovog fudbalskog kluba, poručio je kako su svi igrači zadovoljni urađenim, jer su prostorije bile devastirane.

-Mi smo tu prvenstveno radi druženja, ali su se poklopili i dobri rezultati, pa ćemo gledati da odemo u viši rang, posebno sada kada imamo uslove – ističe on.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
51 %
1.5kmh
13 %
sub
22 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje