12.7 C
Banja Luka
Petak, 19 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAPredstava “Čudesni kontinenti” sutra u Društvenom domu Rosulje

Predstava “Čudesni kontinenti” sutra u Društvenom domu Rosulje

Udruženje građana “Zdravo da ste” poziva zainteresovane na predstavu “Čudesni kontinenti”  u izvođenju Nevid teatra. I

nteraktiva obrazovna predstava namijenjena je djeci uzrasta tri do 10 godina a biće izvedena 22. februara u 19 časova u prostoru Društvenog centra Rosulje (Park „Mladen Stojanović“). Ulaz je slobodan.

Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta, dolazak je potrebno potvrditi putem imejla: oc@zdravodaste.org najkasnije do 21. februara do 18časova.

Aktivnost realizuju u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” koji zajednički finansiraju vlade Švajcarske i Švedske a provodi UNDP.

 

O predstavi:

Prijatelji, Štuc i Muc iz organizacije „Dijete za bombonu”, zajedno sa djecom putuju po svim kontinentima širom planete Zemlje i posjećuju brojna neobična mjesta. Na tom putovanju upoznaju djecu sa rijekama, planinama, životinjama i ljudima, i zajedno sa njima nastoje spriječiti zlobnog zemljoposjednika Vlastimira Prigrabića u njegovim namjerama da, iskorištavajući dječiju obuzetost igranjem igrica na računarima i telefonima, uništi igrališta, parkove i prirodu te umjesto njih izgradi betonske zidove i zgrade.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
broken clouds
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
53 %
1.2kmh
60 %
pet
13 °
sub
11 °
ned
5 °
pon
6 °
uto
6 °

Posljednje