12.7 C
Banja Luka
Petak, 19 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAObjavljen konkurs za izradu likovnih i literarnih radova o temi „Moj grad“

Objavljen konkurs za izradu likovnih i literarnih radova o temi „Moj grad“

Grad Banjaluka pozvao je predškolce banjalučkih vrtića i učenike petih razreda osnovnih škola sa područja grada Banja Luka – da se uključe u obilježavanje Dana grada izradom literarnih i likovnih radova o temi „Moj grad“.

Kao i prethodnih, i ove godine je planiran bogat i raznovrstan program „Proljeća u Banjoj Luci 2024“, u okviru kojeg je i obilježavanje i proslava povodom Dana grada.

Shodno tome, upućen je poziv JU Centr za predškolsko vaspitanje i obrazovanje da se pridruži takmičenju u izradi likovnih radova o temi „Moj grad“.. Najbolji rad odabraće interna komisija sastavljena od vaspitača, a izabrane radove  je potrebno dostaviti u Odjeljenje za društvene djelatnosti (svaki vrtić može da učestvuje sa svojim radom), kancelarija broj 23, najkasnije do 13. aprila 2024. godine.

Takođe, poziv je upućen i osnovnim školama da se iučenici petog razreda pridruže, i to izradom likovnog ili literarnog rada o temi „Moj grad“. Najbolje radove je takođe potrebno dostaviti u Odjeljenje za društvene djelatnosti, kancelarija broj 23, najkasnije do 13. aprila 2024. godine. Najbolja tri rada iz obje kategorije (po tri likovna i tri literarna rada), odabraće školska komisija sastavljena od učitelja svih petih razreda.

Svi pristigli radovi biće izloženi u Domu omladine, a prilikom otvaranja izložbe, gradonačelnik Draško Stanivuković će po tri najbolja rada nagraditi i prigodnim novčanim nagradama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
broken clouds
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
53 %
1.2kmh
60 %
pet
13 °
sub
11 °
ned
5 °
pon
6 °
uto
6 °

Posljednje