28.7 C
Banja Luka
Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeBANJALUKANovi ciklus u Školi za trudnice i od 30. marta

Novi ciklus u Školi za trudnice i od 30. marta

Škola za trudnice i roditeljstvo otvara vrata za nove polaznice u subotu, 30. marta.

-Ovo će biti deseti ciklus obuke trudnica, a do sada je u našoj školi obučeno i pripremljeno oko 180 zadovoljnih budućih majki. Cilj obuke, koja je potpuno besplatna, je pružiti podršku budućim majkama i omogućiti im da se osjećaju sigurno i informisano tokom cijelog procesa trudnoće i porođaja. Kroz različite module i radionice, trudnice imaju priliku da nauče o fizičkim promjenama u trudnoći, pravilnoj ishrani, vježbama za trudnice, psihološkim aspektima trudnoće i roditeljstva, kao i praktičnim vještinama kao što su dojenje, njega novorođenčeta i prva pomoć – najavljeno je iz Doma zdravlja.

Školu za trudnice i roditeljstvo čine tri cjeline, a to su škola za trudnice, psihofizička priprema za porođaj i zdravo roditeljstvo.

Obuku trudnica vrši multidisciplinarni tim koji čine doktori i medicinske sestre/tehničari iz oblasti ginekologije, pedijatrije, stomatologije, fizijatrije i Centra za zaštitu mentalnog zdravlja.

Sve zainteresovane trudnice, za novi ciklus obuke u Školi za trudnice i roditeljstvo, mogu se prijaviti putem zvanične internet stranice JZU “Doma zdravlja” Banja Luka ili putem telefona na broj: 051/247-323.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
28.7 ° C
28.7 °
28.7 °
36 %
2.5kmh
100 %
pon
32 °
uto
32 °
sri
29 °
čet
28 °
pet
29 °

Posljednje