14.7 C
Banja Luka
Petak, 20 Septembra, 2024
HomeBANJALUKADrinić o obnovi igrališta u Boriku: Više sadržaja za sve generacije

Drinić o obnovi igrališta u Boriku: Više sadržaja za sve generacije

Član Savjeta Mjesne zajednice Borik Nebojša Drinić najavio je sveobuhvatnu obnovu dječijeg igrališta koje se nalazi u Kordunaškoj ulici, u jednom od najprometnijih i najživljih dijelova ovog banjalučkog naselja.

Ovo igralište, koje već godinama služi kao okupljalište nekoliko generacija, biće preuređeno kako bi omogućilo djeci i mladima još kvalitetniji prostor za igru i sportske aktivnosti.

-Na igralištu u ovoj ulici uvijek vlada živost, jer se ovdje okupljaju ljudi različitih uzrasta, od najmlađih do najstarijih. Zato smo odlučili da izvršimo obnovu dječijeg igrališta, dodamo nekoliko novih sprava za igru, goliće za fudbal, kao i sto za stoni tenis. Ovi sadržaji pružiće djeci i mladima raznovrsnije opcije za igru i bavljenje sportom – naglasio je Drinić, izražavajući nadu da će ova inicijativa biti dočekana sa oduševljenjem među stanovnicima Borika.

Drinić je takođe istakao značaj inicijativa koje dolaze od samih stanovnika naselja, navodeći primjer nedavno postavljene česme u dvorištu Osnovne škole “Branko Ćopić”.

-Inicijative koje dolaze od naših sugrađana često daju sjajne rezultate, a primjer za to je nova česma koju smo nedavno postavili u dvorištu Osnovne škole „Branko Ćopić“. Sada smo se dogovorili da sličnu česmu postavimo i u Kordunaškoj ulici, čime ćemo zaokružiti plan uređenja ovog dijela Borika. Slažemo posljednje kockice mozaika i radujemo se što će ovo donijeti još više zadovoljstva našim sugrađanima – istakao je Drinić.


Prema njegovim riječima, ovo je samo jedan od koraka ka poboljšanju kvaliteta života u Boriku. Drinić je izrazio nadu da će i dalje imati podršku stanovnika i da će zajedničkim naporima uspjeti da stvore još bolje uslove za život svih generacija.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
moderate rain
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
99 %
0.6kmh
100 %
pet
18 °
sub
22 °
ned
23 °
pon
25 °
uto
16 °

Posljednje