20.7 C
Banja Luka
Utorak, 23 Jula, 2024
HomeNASLOVNAZbog izvođenja radova: Izmjena saobraćaja u Donjim Kolima

Zbog izvođenja radova: Izmjena saobraćaja u Donjim Kolima

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će u dane 9. i 10. jula biti privremeno obustavljen saobraćaj na dionicama lokalnog puta Bukvalek – Donja Kola – Dedić Lokva – Subotica, zbog izvođenja završnih radova asfaltiranja, a na osnovu ugovora o „Investicionom održavanju, rekonstrukciji i adaptaciji lokalnih i nekategorisanih puteva“, saopštili su iz Gradske uprave.

-obustava saobraćaja na dionici navedenog puta kod škole u Donjim Kolima, u dužini od 500 metara, dana 9. jula od 9.00 časova do 16.00 časova i

-obustava saobraćaja na dionici navedenog puta od Ulice Zvjezdana Mandića do ukrštanja sa putem za Baraliće, dana 9. jula u vremenskom periodu od 16.00 do 19.00 časova i dana 10. jula u vremenu od 9.00 do 12.00 časova.

Za vrijeme obustave saobraćaja na prigradskoj liniji Banja Luka – Srpske Toplice – Suturlija – Dedić Lokva, putnici će presjedati od autobuskog stajališta „Dolovi“ do stajališta „Puljevići“, odnosno od stajališta „Srpske Toplice – škola do stajališta „Raskrsnica Baralići“.

Za vrijeme izvođenja radova, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi preduzeće „Kozaraputevi“.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
20.7 ° C
20.7 °
20.7 °
90 %
2.2kmh
9 %
uto
31 °
sri
26 °
čet
28 °
pet
29 °
sub
22 °

Posljednje