23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAUčenici OŠ „Branislav Nušić“ dobili nove računare

Učenici OŠ „Branislav Nušić“ dobili nove računare

Učenici Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Srpskim Toplicama dobili su deset novih računara za kabinet informatike, čime je znatno poboljšano odvijanje nastave, saopšteno je iz Gradske uprave.

-Tokom moje ranije posjete, vidjeli smo šta je prioritet za ovu školu, a novi računari su bili jedan od njih. Na moju inicijativu i ličnu finansijsku podršku, a u saradnji sa kompanijom „Lanako“ obezbijedili smo nove računare za kabinet informatike. Moja je želja da ovi novi računari budu na korist i sadašnjim, a i generacijama ove škole koje dolaze. Nastavićemo da pružamo podršku ovoj školi i naredni veliki zadatak nam je da obezbijedimo sredstva za sanaciju krova – kazao je gradonačelnik, te je ovom prilikom čestitao đacima prvacima ove škole na stotinu uspješnih dana nastave i naučnih lekcija, kao i na priredbi koju su danas pripremili.

Istakao je da je na raspolaganju i kao gradonačelnik, i čovjek svim našim školama i učenicima.

Direktor Osnove škole „Branislav Nušić“ u Srpskim Toplicama, Dragana Stjepanović kazala je da je ovo poseban dan za školu.

-Ovo je za nas informatička revolucija. Dobili smo deset novih računara koji će služiti našim učenicima i upućujem veliku zahvalnost za ovu donaciju – kazala je Stjepanović.

Nastavnik matematike i informatike, Mile Koljančić kazao je da ovo prvi put da imaju opremljen kabinet za nastavu informatike, te da je ovo ulaganje ne samo u ovu djecu koja sada pohađaju školu nego i u budućnost.

Učenik devetog razreda ove škole Aleksandar Blagojević kazao je da su računari ranije bili lošiji, ali da su novim računarima dobili odlične uslove za učenje informatike.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
51 %
1.5kmh
13 %
sub
22 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje