22.7 C
Banja Luka
Utorak, 23 Jula, 2024
HomeBANJALUKAŠukalo: Uskoro nova dionica šetališta od „Alibabe“ do Zelenog mosta

Šukalo: Uskoro nova dionica šetališta od „Alibabe“ do Zelenog mosta

Na zadovoljstvo mnogobrojnih građana i turista, uskoro će na raspolaganju biti i nova dionica šetališta uz rijeku Vrbas, koja će se protezati od restorana „Alibaba“ pa sve do Zelenog mosta, odnosno do uređene plaže „Raj“.

Radove na izgradnji ovog dijela šetališta obišla je savjetnica gradonačelnika, Milada Šukalo koja je još jednom napomenula da je cilj ove gradske administracija da se rijeka Vrbas vrati Banjalučanima.

-Jedan od najljepših projekata koje realizujemo jeste izgradnja šetališta duž obale rijeke Vrbas. Moram da kažem da mi je veliko zadovoljstvo to što sam imala priliku u proteklih nekoliko godina da radim na ovim projektima, sa čijom realizacijom nastavljamo i u narednom periodu. Naime, na zadovoljstvo mnogobrojnih sugrađana i turista, u toku su radovi na spajanju šetališta od restorana „Alibaba“ pa sve do Zelenog mosta, u dužini od oko 800 metara. Realizacijom ovog projekta ćemo dobiti uređenu stazu koja će se protezati od renovirane plaže u Srpskim Toplicama pa do plaže „Raj“ u ukupnoj dužini od oko 5 kilometara – kazala je Šukalo.

Naglasila je i to kako nas otvaranje ove dionice šetališta očekuje kroz dva mjeseca.

-Srećni smo zbog svega ovoga što realizujemo, jer naša želja jeste da Vrbas vratimo Banjoj Luci i Banjalučane Vrbasu, što iz dana u dan postaje realnosti – naglasila je ona,

Podsjećamo, nedavno je Banja Luka dobila još jednu oazu za uživanje – prekrasno novoizgrađeno šetalište na potezu između restorana „Alibaba“ i nove gradske plaže u Srpskim Toplicama, koja je u potpunosti uređena i prilagođena svim posjetiocima.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
22.7 ° C
22.7 °
22.7 °
73 %
1.6kmh
9 %
pon
23 °
uto
31 °
sri
26 °
čet
28 °
pet
29 °

Posljednje