17.7 C
Banja Luka
Petak, 24 Maja, 2024
HomeBANJALUKARedovna sjednica zakazana za 15. maj, gradonačelnik: Izgradnja kolektora biće prvi put...

Redovna sjednica zakazana za 15. maj, gradonačelnik: Izgradnja kolektora biće prvi put na dnevnom redu (VIDEO) VIDEO

Naredna, 28. redovna sjednica Skupštine Grada zakazana je za srijedu, 15. maj sa početkom u 9.00 časova.

Na dnevnom redu, ovaj put će se naći izgradnja kolektora na rijeci Crkvenoj, a gradonačelnik Draško Stanivuković je poručio kako je i ovaj put dio odbornika SNSD-a htio da skine ovu odluku sa predloženog dnevnog reda za narednu sjednicu.

-Opet je dio SNSD-a imao namjeru da skinu izgradnju parka, jer im se očigledno ne dopada da Banja Luka ima parkove, što smo i navikli. Par puta su govorili kako su za izgradnju kolektora na rijeci Crkvenoj, a opet su glasali su da se ne grade. Banja Luka treba da zna da su odbprnici SNSD-a portiv izgradnje kolektora. Ipak, ja želim da zahvalim svim odbornicima koji to nisu podržali i ovo je prva sjednica Skupštine Grada na kojoj će se naći ova tačka. Ukoliko ova Odluka na sjednici dobije potrebnu podršku, mi možemo početi sa gradnjom kolektora već na ljeto – kazao je gradonačelnik.

Dodao je i to kako su pojedini odbornici SNSD-a predložili i skidanje tačaka sa predloženog dnevnog reda, a koje se tiču izgradnje puta u Česmi i Motikama.

-Mi za ove projekte imamo obezbiješena sredstva, rapsisali smo javnu nabavku, odabrali smo izvođačaa radove. Riječ je o jednoj tehničkoj grešci u budžetu, zbog koje oni pokazuju da ne žele da finansiraju ovaj projekat – kazao je gradonačelnik.

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
17.7 ° C
17.7 °
17.7 °
88 %
1.7kmh
9 %
pet
17 °
sub
23 °
ned
21 °
pon
24 °
uto
21 °

Posljednje