9.7 C
Banja Luka
Petak, 14 Juna, 2024
HomeBANJALUKADruštvoStanivuković podržao ideju za izgradnju novog javnog vrtića u gradu

Stanivuković podržao ideju za izgradnju novog javnog vrtića u gradu

Nakon što su pojedini mediji prenijeli informaciju da predsjednik i Vlada Republike Srpske žele da ulože novac u izgradnju novog vrtića na lokaciji gdje će biti “Ćirilićni park”, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je Vladi RS dopis za raspoloživost ovih sredstava.

Naime, Stanivuković je rekao da ga je veoma obradovala vijest da  nadležni žele da ulože novac u izgradnju novog vrtića u Banjaluci.

“Obradovala me je vijest da postoji mogućnost da predsjednik i Vlada Republike Srpske ulože novac u izgradnju novog vrtića u Banjoj Luci, baš na ovoj lokaciji.

Grad Banjaluka je spreman da odmah počne sa procedurama potrebnim za izgradnju vrtića, ako su republičke institucije spremne da finansijski podrže ovaj jako važan projekat za naš grad”, kazao je Stanivuković i dodao:

U prilog tome, danas sam i Vladi Republike Srpske poslao dopis za raspoloživost ovih sredstava u nadi da pojedine najave u televizijskim emisijama nisu obična medijska manipulacija.

“Volimo Banjaluku i radujemo se svakoj pozitivnoj inicijativi, prijedlogu i projektu koji znači dobro za naš grad”, kazao je Stanivuković.

Kako je rekao, na priču o izgradnji zgrade na “Kupusištu” stavljena je tačka.

“Novi regulacioni plan je zaustavljen, gradimo Ćirilični park, kao što smo prvobitno i planirali”, kazao je Stanivuković.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
9.7 ° C
9.7 °
9.7 °
95 %
1.2kmh
15 %
pet
23 °
sub
27 °
ned
27 °
pon
27 °
uto
28 °

Posljednje