13.7 C
Banja Luka
Subota, 25 Maja, 2024
HomeBANJALUKAStanivuković o komunalnoj naknadi: Građani mogu biti mirni, sva zastarjela dugovanja biće...

Stanivuković o komunalnoj naknadi: Građani mogu biti mirni, sva zastarjela dugovanja biće otpisana

 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković poručio je još jednom svim sugrađanima da će biti otpisani svi dugovi za komunalnu naknadu, za koje je nastupila zastara.

-Građani mogu biti mirni jer će sva zastarjela dugovanja za komunalnu naknadu u Banjaluci biti otpisana, a po sadašnjim dugovanjima niko neće biti tužen – poručio je gradonačelnik, te dodao da će biti donesena i posebna Odluka koja će se ticati upravo zastare.

Takođe, on je naglasio da će se onim građanima koji su izmirili dug, a koji je dio zastare, taj iznos voditi kao pretplata za buduće račune komunalne naknade.

Stanivuković je podsjetio da je Odluka Zavoda za izgradnju Banjaluka da pošalju opomene za plaćanje komunalne naknade na adrese Banjalučana, bez navođenja datuma dugovanja  samoinicijativna odluka rukovodstva ovog preduzeća.

-Kao prvi čovjek grada najoštrije osuđujem ovo što je urađeno bez mog znanja, s obzirom na činjenicu da su nama naši Banjalučani uvijek bili i uvijek će biti na prvom mjestu, što svakodnevno pokazujemo kroz niz različitih mjera – zaključio je on.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
88 %
1.6kmh
99 %
sub
22 °
ned
19 °
pon
23 °
uto
18 °
sri
16 °

Posljednje