15.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAStanivuković: Izgradnja hotela Palas počinje sredinom aprila

Stanivuković: Izgradnja hotela Palas počinje sredinom aprila

Odbornik Banjaluka zove Saša Lazić postavio je gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivuković pitanje za hotel Palas i informacije o tome koliki će biti smještajni kapacitet i ostali sadržaji u hotelu, kao i da li je grad snosio određene troškove za odvoz građevinskog otpada nakon rušenja.

Stanivuković je naglasio da će hotel Palas biti najveći izgrađen objekat do sada u Srpskoj, te da je cijena rušenja bila 3 miliona KM što je investitor platio, te da grad nije snosio nikakve troškove vezane za pitanje rušenja hotela.

– Izgradnja je prema sašnjoj procjeni 150 miliona KM i izgradnja hotela bi trebala da krene do sredine aprila. Kada se počne sa tim neće se stati do završetka, a sve dozvole su obezbijeđene. Prema sadržaju, pored soba, hotel će imati poslovne prostore, kongresnu dvoranu sa 1000 mjesta za sve događaje. Hotel će od dodatnih sadržaja imati wellness i spa, što nedostaje centru grada. Hotel će imati 5 zvjezdica i moći ćemo odgovoriti zahtjevima za smještaj za koja do sada nismo mogli – istakao je gradonačelnik.

On kaže da će ova kongresna sala biti značajna za Banjaluku jer će se u njoj moći praviti događaji do tri puta veći nego u Banskom dvoru, prenosi Blink.ba

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
68 %
2kmh
1 %
sub
15 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
23 °
sri
4 °

Posljednje