24.7 C
Banja Luka
Subota, 20 Jula, 2024
HomeBANJALUKADruštvoŠkola za trudnice i roditeljstvo: Prijave za novi ciklus, kroz školu dosada...

Škola za trudnice i roditeljstvo: Prijave za novi ciklus, kroz školu dosada prošlo više od 200 budućih majki

U toku je 12. ciklus obuke trudnica u Školi za trudnice i roditeljstvo, a do sada je u školi koju organizuje JZU „Dom zdravlja“ obučeno i pripremljeno oko 200 zadovoljnih budućih majki.

-Cilj obuke, koja je potpuno besplatna, je pružiti podršku budućim majkama i omogućiti im da se osjećaju sigurno i informisano tokom cijelog procesa trudnoće i porođaja. Kroz različite module i radionice, trudnice imaju priliku da nauče o fizičkim promjenama u trudnoći, pravilnoj ishrani, vježbama za trudnice, psihološkim aspektima trudnoće i roditeljstva, kao i praktičnim vještinama kao što su dojenje, njega novorođenčeta i prva pomoć – navode iz Doma zdravlja.

Dodaju i to kako školu za trudnice i roditeljstvo čine tri cjeline, a to su škola za trudnice, psihofizička priprema za porođaj i zdravo roditeljstvo.

-Obuku naših trudnica vrši multidisciplinarni tim koji čine doktori i medicinske sestre/tehničari iz oblasti ginekologije, pedijatrije, stomatologije, fizijatrije i našeg Centra za zaštitu mentalnog zdravlja – poručuju iz ove zdravstvene ustanove.

Sve zainteresovane trudnice za novi ciklus obuke u Školi za trudnice i roditeljstvo, mogu se prijaviti putem zvanične internet stranice JZU “Doma zdravlja” Banja Luka ili putem telefona na broj 051/247-323.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
24.7 ° C
24.7 °
24.7 °
97 %
1.5kmh
93 %
sub
25 °
ned
32 °
pon
32 °
uto
33 °
sri
24 °

Posljednje