23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKASedmi “Festival čokolade, vina i kafe” 31. marta u Delta Planetu

Sedmi “Festival čokolade, vina i kafe” 31. marta u Delta Planetu

Sedmi “Festival čokolade, vina i kafe“ će sve posjetioce Delta Planeta 31. marta odvesti na cjelodnevno putovanje iz mašte.

Najslađa manifestacija na ovim prostorima i ove godine biće u znaku ukusa koji nećete zaboraviti, a za sve to će se pobrinuti “Ukijeva čokoladna bajka”, na čelu sa Urošem Živkovićem, Delfin d.o.o. i Delta Planet.

Nevjerovatni dječak iz Prnjavora će odškrinuti vrata svog carstva izgrađenog od čokolade, te vas povesti na nezaboravno putovanje kroz magični svijet boja, oblika, a ponajprije ukusa.

Priča o Urošu i njegovoj porodici proputovala je svijet, kao i čokolada koju prave. To je jedinstvena priča o jednom dječaku i njegovoj porodici koji su, pored niza prepreka, uspjeli da pokažu svijetu da je najveća hrabrost biti ono što jesmo. Ne savršen, ne idealan, nego jednostavan i svoj. A, takav je Uki, dječak koji ruši svepredrasude.

Ukijeva čokoladna bajka“ nastala je kao radna terapija za Uroša koji je rođen sa izuzetno rijetkim i ljekarima malo poznatim, De Gručijevim, sindromom. Danas je pravo malo carstvo čokoladica, koje je predstavljeno kroz porodičnu preduzetničku djelatnost, pod istim imenom i sa istim, bogatim mirisom čokolade.

Uprkos tome što postoje nekoliko godina i što je povećan obim posla, tim koji je u startu bio porodični to je i ostao.

“U timu su dva brata, tata i mama. Često kažem da smo četiri viteza koji pažljivo i vrijedno čuvaju Ukijevu čokoladnu bajku i čine da mu djetinstvo bude bajkovito, kako bi izrastao u jednog veselog momka. Često mu govorimo kako je on rođen kao kralj, a ostali članovi porodice su mu sluge”, kaže Ukijeva mama Tanja Živković.

Festival je ujedno i proslava Ukijevog 13. rođendana, te vas iz „njegovog dvorca“ pozivaju na jedinstvenu zabavu u Banjaluci.

“I ove godine slavićemo ljubav i posvećenost, a sa svakim slatkim zalogajem razbićemo predrasude i pokazati kako jedna porodica može da pomjeri sve granice. Zato – dođite da se družimo”, poručili su, prenosi Mondo.ba

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
51 %
1.5kmh
13 %
sub
22 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje