8.7 C
Banja Luka
Nedjelja, 14 Aprila, 2024
HomeBANJALUKARaspisana dva javna poziva: Prijavite projekte za mlade u Banjaluci

Raspisana dva javna poziva: Prijavite projekte za mlade u Banjaluci

Odjeljenje za društvene djelatnosti objavilo je dva javna poziva, i to za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade u 2024. godini iz budžeta Grada Banja Luka i poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u Domu omladine u ovoj godini, saopšteno je iz Gradske uprave.

Organizacije mogu prijaviti projekte za podršku, od 2.000 do 10. 000 KM po projektu, iz sljedećih oblasti: zapošljavanje mladih; stambena politika za mlade; obrazovanje, kultura i fizička kultura; zdravlje i socijalna politika za mlade; informisanje mladih; ravnopravnost polova; mobilnost, omladinski rad i organizovanje; borba protiv nasilja i kriminaliteta; korištenje slobodnog vremena i participacija u društvu; zaštita životne sredine i mladi; osobe sa invaliditetom i drugim poteškoćama u Banjoj Luci i natalitetna politika i ostanak mladih u Banjoj Luci.

Kada je riječ o projektima za Dom omladine, takođe odnose se na iste oblasti, a sufinansiranje projekata je moguće u iznosu od 2.000 do 15.000 KM po projektu.

Pozivi su otvoreni do 22. aprila 2024. godine, a svi zainteresovani dodatne informacije u vezi sa javnim pozivima mogu dobiti putem adrese elektronske pošte: marija.babic@banjaluka.rs.ba.

Info dan u Domu omladine

Odjeljenje za društvene djelatnosti organizuje info dan, koji će biti održan 11. aprila u Domu omladine sa početkom u 13.00 časova. Tog dana, svi zainteresovani će se moći upoznati pojeinostima vezanim za navedene javne pozive.

U nastavku preuzmite:

Javni poziv za prijavu projekta omladinskih organizacija, organizacija za mlade i udruženja građana u „Domu omladine“

Javni poziv za prijavu projekta omladinskih organizacija i organizacija za mlade

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
scattered clouds
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
73 %
2.2kmh
48 %
ned
29 °
pon
28 °
uto
18 °
sri
6 °
čet
11 °

Posljednje