23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKARadionica za mlade pijaniste „Viva la musica“ 10. i 11. februara

Radionica za mlade pijaniste „Viva la musica“ 10. i 11. februara

U Vijećnici Banskog dvora – Kulturnog centra 10. i 11. februara biće održana majstorska šesta radionica za mlade pijaniste osnovnih i srednjih muzičkih škola pod nazivom „Viva la musica“.

-Radionicu će, kao i do sada, voditi banjalučka pijanistkinja i muzički pedagog Jasna Đurović. Cilj radionice je omogućiti mladim pijanistima razvoj tehnike i interpretacije, te ukazati na načine vježbanja koji daju bolje rezultate. Svaki polaznik će imati 1 ili 2 individualna časa, u zavisnosti broja prijavljenih – navedeno je u saopštenju.

Dodaju da se polaznici mogu prijaviti putem i-mejla jasna74.jd@gmail.com od 5. do 9. februara.

-Privilegiju da učestvuju u ovoj besplatnoj radionici dobiće prvih 15 zainteresovanih i prijavljenih polaznika koji su u prijavi na navedenu mejl adresu dužni dostaviti kratku biografiju i kontakt telefon.Polaznici koji budu izabrani trebaju pripremiti jedno ili više djela iz klavirske literature – dodaju iz Banskog dvora.

Radionica će biti održana u Vijećnici Banskog dvora, a o preciznim terminima i satnici svi prijavljeni će biti blagovremeno obaviješteni.

-Završni koncert i dodjela diploma biće održan 11. februara u 18.00 časova u Koncertnoj dvorani Banskog dvora, a na konceru će nastupiti najtalentovaniji i najuspješniji polaznici – poručuju iz Banskog dvora.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
51 %
1.5kmh
13 %
sub
22 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje