8.7 C
Banja Luka
Nedjelja, 14 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAPrijave za učešće na „TrotoArtu“ otvorene do 12. aprila

Prijave za učešće na „TrotoArtu“ otvorene do 12. aprila

U toku su prijave za učešće na ovogodišnjem Festivalu uličnih zabavljača „TrotoArt“, a svi zainteresovani  ulični zabavljači svoje prijave mogu poslati najkasnije do 12. aprila.

-Ove godine, Festival će biti održan od 7. do 9. juna, a poziv je upućen svim našim sugrađanima ili dragim gostima iz okruženja jer u naš grad dobrodošli su svi umjetnici i grupe bez obzira na pol, uzrast, vještine, profesionalni ili amaterski status i broj članova – poručio je Projektni tim Festivala.

Prijave su otvorene do 12. aprila 2024. godine i potrebno ih je dostaviti putem elektronske pošte i to na: trotoart.bl@gmail.com, a u poruci treba navesti sljedeće:

ime i prezima izvođača;

naziv grupe/sastava i broj članova;

kratak opis izvođača (od kada postoji, šta izvodi i sl.);

vrsta izvođenja (koncert, performans…) i

poželjno je da se priloži barem jedna fotografija sa nastupa.

Kompletan javni poziv pogledajte OVDJE.

-Banjaluka je zahvaljujući sjajnim dešavanjima tokom cijele godine a posebno bogatom programu „Banjalučkog proljeća“ u prošloj godini oborila sve rekorde posjećenosti. Zanimljivi sadržaji privukli su u naš grad veliki broj turista iz cijelog svijeta, što je u značajnoj mjeri doprinijelo banjalučkim hotelijerima, hostelijerima i drugim vlasnicima smještajnih objekata, ali i ugostiteljima i trgovcima koji su zahvljujući tome ostvarili povećan promet – kažu u Gradskoj upravi.

S tim u vezi, cilj gradske administracije je, dodajul da se ovakav trend nastavi i ove godine, a poseban fokus je upravo obogatiti ponudu tokom proljećnog perioda, kada ljepote Banjaluke posebno dolaze do izražaja, što se svakako može iskoristiti kao prednost  da se  bogatim manifestacionim sadržajima naš grad pozicionira na mapi regionalnih centara.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
scattered clouds
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
73 %
2.2kmh
48 %
ned
29 °
pon
28 °
uto
18 °
sri
6 °
čet
11 °

Posljednje