13.7 C
Banja Luka
Petak, 14 Juna, 2024
HomeBANJALUKAPoziv za subvencije za poboljšanje poljoprivrednog zemljišta

Poziv za subvencije za poboljšanje poljoprivrednog zemljišta

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka raspisao je javni poziv za raspodjelu sredstava prikupljenih od naknade za pretvaranje poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe za 2023. godinu.

-Osnovni cilj dodjeljivanja sredstava, prikupljenih po osnovu promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredne svrhe su povećanje oraničnih površina i privođenje zemljišta kulturi, kroz mjere osposobljavanja i uređenja poljoprivrednih zemljišta koja su degradirana, zapuštena, koja su lošijeg kvaliteta ili su neplodna, popravka i poboljšanje plodnosti zemljišta, sprovođenje protiverozivnih mjera ili melioracije poljoprivrednog zemljišta slabijeg kvaliteta i sprovođenje postupka komasacije – navedeno je u saopštenju Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Konkursne prijave za dodjelu sredstava potrebno je dostaviti lično u službene prostorije Centra za razvoj poljoprivrede i sela i to radnim danom od osam do 15 časova, ili putem pošte na adresu Vojvode Momčila 10,12 i 16, Banjaluka.

Javni poziv je otvoren do 10. maja 2024. godine, a javni poziv i prateću dokumentaciju možete da preuzmete ovdje.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
92 %
0.9kmh
7 %
pet
23 °
sub
27 °
ned
27 °
pon
27 °
uto
30 °

Posljednje