28.7 C
Banja Luka
Četvrtak, 20 Juna, 2024
HomeBANJALUKAPostanite dio ovogodišnjeg Banjalučkog karnevala

Postanite dio ovogodišnjeg Banjalučkog karnevala

Grad Banjaluka uputio je poziv zainteresovanima da se prijave za učešće na 3. Banjalučkom karnevalu, koji će biti održan od 24. do 26. maja ove godine.

Učešće u manifestaciji, koja se održava u okviru Banjalučkog proljeća, uzeće djeca predškolskog uzrasta, osnovci, srednjoškolci, studenti, plesni klubovi i veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva.

-Ljepotom, raznolikošću i šarolikošću plesnih kostima maskirane grupe će se predstaviti već 24. maja 2024. godine, te uz muzičku pratnju i animacije pozvati građane i posjetioce na Karneval nakon čega će uslijediti žurka na Trgu i po gradskim kafićima – istakli su u Gradskoj upravi.

Osim obaveze kostimiranja, zainteresovani za učešće potrebno je da se pridržavaju sljedećih propozicija:

Predškolske ustanove mogu prijaviti grupe od minimalno 20 učesnika;

Osnovne i srednje škole, udruženja, plesni klubovi i drugi zainteresovani mogu prijaviti grupe od minimalno 15 učesnika;

Važno je napomenuti da jedna predškolska ustanova ili škola može prijaviti više grupa (jedna grupa broji minimalno 15, odnosno 20 učesnika).

Prijavu je potrebno dostaviti na propisanom obrascu uz fotografiju kostima, te muzičku numeru maksimalnog trajanja do tri minute u mp3 formatu.

O učešću grupe na Festivalu, potrebno je obavijestiti nadležno odjeljenje Gradske uprave najkasnije do 10. maja ove godine, i to putem imejla: banjalucki.karneval@banjaluka.rs.ba. Za sve dodatne informacije u vezi sa prijavama kontakt osoba je Marijana Maran, koju zainteresovani mogu da kontaktiraju na broj telefona 065/775-777.

Banjalučki karneval organizuju Grad Banjaluka i Centar za edukaciju i rad sa djecom i omladinom „MIS“.

Prijavni obrazac zainteresovani mogu da preuzmu OVDJE.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
28.7 ° C
28.7 °
28.7 °
43 %
2.1kmh
20 %
čet
33 °
pet
38 °
sub
32 °
ned
28 °
pon
29 °

Posljednje