25.7 C
Banja Luka
Četvrtak, 20 Juna, 2024
HomeBANJALUKAPlastenici za RVI iz Borkovića

Plastenici za RVI iz Borkovića

Ratni vojni invalidi iz Borkovića dobili su dva plastenika, koja će im pomoći da ekonomski ojačaju i obezbijede bolju budućnost za svoje porodice.

Izgradnju plastenika podržala je banjalučka Gradska uprava.

-Ovi veliki ljudi, Željko i Milenko, koji su dio sebe dali za slobodu i našu otadžbinu, zaslužili su podršku Grada koja neće izostati ni u budućnosti! Zahvaljujem Radivoju Majstoroviću, načelniku Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu, koji časno i pošteno obavlja svoju funkciju i koji je ovu akciju, usmjerenu ka ratnim vojnim invalidima, uspješno realizovao. Dobrim domaćinima koji su dobili plastenike želim rodnu godinu – istakao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Srpske Nebojša Drinić, koji je juče obišao ove RVI, istakao je da smo „duboko svjesni ogromnih žrtava koje su ovi ljudi podnijeli za naš grad i Republiku Srpsku“.

-Njihova hrabrost, odlučnost i nesebičnost su temelji na kojima je izgrađena naša sloboda. Nema riječi kojima im možemo izraziti zahvalnost. Zato i danas govorimo djelima.  Neka ovo bude samo početak. Odlučni smo da gradimo Republiku Srpsku u kojoj će svaki njen građanin imati priliku za dostojanstven i prosperitetan život – naglasio je Drinić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
scattered clouds
25.7 ° C
25.7 °
25.7 °
55 %
0.3kmh
44 %
čet
33 °
pet
38 °
sub
32 °
ned
28 °
pon
29 °

Posljednje