23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKANestao mladić iz Rusije, trag mu se gubi u Banjaluci

Nestao mladić iz Rusije, trag mu se gubi u Banjaluci

Artem Aleksejevič Popov (18) nestao je 12. februara kada je otišao u BiH, a kako njegova majka kaže za Telegraf.rs, Artem je posljednji put viđen na autobuskoj stanici u Banjaluci.

Od tada mu se gubi svaki trag.

Artem je iz Rusije prvo stigao za Novi Sad, a onda je prema informacijama koje je porodica dobila od policije 10. februara 2024. godine prešao granični prelaz Rača i ušao u BiH. Kako navodi njegova majka, posljednji put viđen je u Banjaluci.

– Moj sin poznat je i kao Vlajko. Poslednji put viđen je na autobuskoj stanici u Banjaluci i od tada mu se gubi svaki trag. Pasoš nije registrovan od 10. februara, što znači da se najvjerovatnije i dalje nalazi u BiH. Nepoznato je gdje je otišao, možda u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. Tečno govori ruski i srpski jezik – pojašnjava ona za portal Telegraf.

Artem je visok 190 centimetara, mršav je i ima smeđe oči i kosu. Prepoznatljiv je i po brkovima i bradi. Porodica nema informacije o tome šta je imao na sebi kada je viđen posljednji put, ali moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da pozovu policiju u BiH ili u Srbiji.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
51 %
1.5kmh
13 %
sub
22 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje