13.7 C
Banja Luka
Petak, 14 Juna, 2024
HomeBANJALUKANaredne sedmice akcija čišćenja i uređenja na području Obilićeva

Naredne sedmice akcija čišćenja i uređenja na području Obilićeva

Pod sloganom „Čist grad, duga ljubav“ nastavlja se velika akcija uređenja i čišćenja grada i naredne sedmice, od 16. do 21. aprila, biće sprovedena na području banjalućkih mjesnih zajednica Obilićevo 1 i Obilićevo 2.

-Tako će u ovom naselju  u okviru akcije „Čisto lice grada“ biti sprovedene brojne aktivnosti poput košenja, uređivanja blokovskog zelenila, pranja saobraćajnica i javnih površina, sanacije oštećenja na igralištima, sadnje, sanacije komunalne opreme i orezivanje stabala – istakli su u Gradskoj upravi.

Naime, najveća akcija uređenja trajaće cijelo proljeće i obuhvatiće sve mjesne zajednice, počevši od centralnih ka prigradskim i seoskim.

-Pridružiti se možete i vi uređenjem svog dvorišta, ulice, naselja. Takođe, sav krupni otpad sakupljen u domaćinstvu možete besplatno odložiti u prvo reciklažno dvorište, koje se nalazi u Ulici Mladena Stojanovića (dijelu dvorišta bivše „Mljekare“), i to svakim radnim danom u periodu od 11 do 19 časova i u dane vikenda od osam do 16 časova – naglasili su u Gradskoj upravi.

Sugrađani sve informacije mogu dobiti i putem broja telefona u reciklažnom dvorištu: 066/875-207.

Podsjećamo, tokom protekle sedmice uspješno je završena akcija u naseljima Nova varoš i Rosulje.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
92 %
0.9kmh
7 %
pet
23 °
sub
27 °
ned
27 °
pon
27 °
uto
30 °

Posljednje