24.7 C
Banja Luka
Subota, 20 Jula, 2024
HomeBANJALUKANadležne službe obilaze teren i dopremaju vodu, pridružio im se i gradonačelnik

Nadležne službe obilaze teren i dopremaju vodu, pridružio im se i gradonačelnik

Nadležne gradske službe obilaze teren i dopremaju vodu u cisternama domaćinstvima mjesnih zajednica, koja se usljed visokih temperatura i suša suočavaju sa nestašicom vode.

-Naše službe su na terenu, a i mi sa njima. Obišli smo i domaćinstva u potkozarskim selima kako bismo tamo, gdje je najpotrebnije, dopremili vodu i vidjeli šta je to što još možemo učiniti, posebno jer se radi o domaćinstvima kojima je voda neophodna za napajanje stoke – poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je obišao ovaj dio našeg grada.

Podsjetivši da izazovi sa vodosnabdijevanjem ovog dijela Banje Luke nastaju zbog sistema koji je loše postavljen prije 15 godina, gradonačelnik je istakao da je jedino dugoročno rješenje izgradnja novog sistema.

-Za ovaj sistem potrebno je izdvojiti oko 15 miliona KM, što ćemo uraditi u periodu koji je pred nama. Od nedjelje očekujemo stabilizaciju situacije kada je u pitanju problem vodosnabdijevanja, a do tada pozivam sve na strpljenje, jer činimo sve što je u našoj moći – rekao je Stanivuković.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
24.7 ° C
24.7 °
24.7 °
97 %
1.5kmh
93 %
sub
25 °
ned
32 °
pon
32 °
uto
33 °
sri
24 °

Posljednje