15.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAMiletići na Manjači: Niko nam nije došao još od Kraljevine Jugoslavije VIDEO

Miletići na Manjači: Niko nam nije došao još od Kraljevine Jugoslavije VIDEO

U Miletiće u Kolima na Manjači, niko nije došao još od vremena Kraljevine Jugoslavije. Niko da ih vidi, da ih posjeti, da ih upita kako im je.  To se ipak konačno desilo, a zahvaljujući Gradu Banjaluka počelo je rješavanje nagomilanih problema, vele mještani.

-Niko nikada nam nije došao. Još od Kraljevine. Sada je došao ovaj mladi čovjek. Gradonačelnik. Hvala mu za svu podršku. Prvo je udžbenike dao, i ovdje kod nas ima porodica sa petoro i šestoro djece i to je za njih veoma značajno. Zatim imamo i besplatnu legalizaciju objekata i dobićemo priključke na vodu. Velika je to stvar!   kazao je Miletić.

Ovdje je na prvom mjestu  potrebno riješiti problem vodosnabdjevanja. I to je ono što će se najprije raditi zbori Krsto Golijanin, odbornik u Skupštini grada Banjaluka

-Voda je najpotrebnija da bi se mogao vratiti život u ovaj zaseok. Ove porodice će dobiti vodu i srećan sam što sam pokrenuo ovo značajno pitanje, koje su podržali i gradonačelnik i preduzeće „Vodovod“ – kazao je Golijanin.

I upravo tako. Projekat vodosnabdjevanja prvi je na listi prioriteta ovdje u Miletićima , kaže prvi čovjek grada.

Obišao sam danas ove divne ljude, a u narednih 30 dana započećemo projekat vodosnabdijevanja na koji mještani čekaju više od jednog vijeka. Hvala im na ogromnoj podršci – poručio je gradonačelnik.

Kako je kazao, mještani će dobiti i besplatne priključke na mrežu, a nakon izgradnje vodovoda nastaviće se sa rješavanjem i drugih potreba ovih mještana. Mještani Miletića tako će dobiti dugo čekanu vodu kažu u Gradskoj upravi, a sve bi moglo biti gotovo do početka maja mjeseca ove godine.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
68 %
2kmh
1 %
sub
15 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
23 °
sri
4 °

Posljednje