23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeNASLOVNALukić i zvanično novi predsjednik FK Borac

Lukić i zvanično novi predsjednik FK Borac

Goran Lukić izabran je za novog predsjednika FK Borac, a na izbornoj Skupštini dobio je jednoglasnu podršku delegata za svoj mandat.

Lukić je, aprila prošle godine, imenovan u UO FK Borac, a sada je dobio povjerenje da se lati predsjedničkog posla za koji kaže da mu predstavlja veliku čast, ali i odgovornost.

“Za mene je velika čast, ali ujedno i ogromna odgovornost što sam izabran za novog predsjednika FK Borac. Ne želim da se razmećem krupnim obećanjima i moja želja je da pričam djelima. Puno toga se uradilo u proteklom periodu, a ispred nas je još mnogo posla. Daću sve od sebe da, zajedno sa svojim saradnicima, doprinesem daljem razvoju našeg sportskog velikana, na terenu, ali i van njega. FK Borac je ponos Banjaluke i Republike Srpske i naša obaveza je da se trudimo da svakim danom klub napreduje”, rekao je Lukić po stupanju na predsjedničku dužnost u Platonovoj ulici.

FK Borac dobio je i novog direktora, a na tu poziciju, sa mjesta direktora marketinga, “prekomandovan” je Dejan Čato koji će naslijediti Aleksandra Mićića. Prvi čovjek FK Borac kaže da je pred klupskim rukovodstvom mnoštvo planova.

“FK Borac je u proteklom periodu napravio veliki iskorak na svim poljima. Sve je, rezultatski i infrastrukturno, podignuto na jedan viši nivo, a na nama je obaveza da nastavimo da idemo u tom pravcu. Timski rad će biti od krucijalne važnosti za dalji razvoj. FK Borac je iznad svih nas, a svi mi koji smo sada u klubu, nebitno na kojoj poziciji, moramo da se vodimo željom da naš Borac bude bolji iz dana u dan. Želimo da nastavimo sa daljim razvojem infrastrukture na i oko stadiona, da nastavimo sa daljim razvojem omladinske škole, te da rezultati našeg seniorskog pogona budu protkani trofejima. Imamo pregršt planova i na nama je da ih realizujemo”, rekao je Lukić.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
40 %
2.5kmh
10 %
sub
23 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje