28.7 C
Banja Luka
Četvrtak, 20 Juna, 2024
HomeBANJALUKA"Indeksi i prijatelji" uz nezaboravne hitove raspjevali Banjaluku VIDEO

“Indeksi i prijatelji” uz nezaboravne hitove raspjevali Banjaluku VIDEO

Najnoviji koncert “Indeksa” i prijatelja održan je večeras u prepunoj dvorani Borik u Banjaluci, a bio je emotivan i poseban.

Grupa je posvetila ovu seriju koncerata svom gitaristi Slobodanu Bobi Kovačeviću, čineći ih izuzetno značajnim za fanove i članove benda. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a atmosferu su obilježili burni aplauzi koji su dočekali svaku pjesmu koju su “Indeksi” izveli.

Prvu muzičku numeru “Snijeg pade na behar, na voće” izveo je Dado Topić. Zvući gitare i klavijature dodatno su pojačali emotivni naboj pjesme.

Najviše ovacija uzela je pjesma “U jednim plavim očima”, ali i “Pružam ruke” u izvedbi Seida Memića Vajte.

Ovo je bio ne samo koncert, već i emotivna i muzička posveta jednom od ključnih članova benda, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih.

Na ovom omažu “Indeksima” uz članove benda – Fadila Redžića, Nenu Jurina, Pece Peteja, Sinana Alimanovića, te gitaristu Murisa Varajića nastupile su muzičke legende poput Vlatko Stefanovsko, Branko Đurić Đuro, Boris Novković, Seid Memić – Vajta, Dejan Cukić, Aida Mušanović Arsić, Hari Mata Hari, Nermin Puškar, Zoran Predin, Vlado Kalember, Dado Topić te Gabor Lenđel.

Slobodan Bodo Kovačević potpisao je mnoge bezvremenske hitove “Indeksa”.

Njegove samostalne kompozicije su  “Pružam ruke”, “Plima”, “Negdje na kraju u zatišju” i “Modra rijeka”, kao i numere nastale u saradnji sa Fadilom Redžićem, kao što su “Balada” i “Svijet u kome živim” ostavile dubok trag na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije, prenosi Glas Srpske.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
28.7 ° C
28.7 °
28.7 °
43 %
2.1kmh
20 %
čet
33 °
pet
38 °
sub
32 °
ned
28 °
pon
29 °

Posljednje