28.7 C
Banja Luka
Četvrtak, 20 Juna, 2024
HomeBANJALUKAGradonačelnik uručio sezonske ulaznice za „Akvanu“ najboljim učenicima osnovnih škola

Gradonačelnik uručio sezonske ulaznice za „Akvanu“ najboljim učenicima osnovnih škola

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uručio je sezonske ulaznice za Vodeni park „Akvana“ najboljim učenicima banjalučkih osnovnih škola.

-Dolazi nam prelijepo vrijeme i ljeto, a naša omladina će i ovog puta uživati u Vodenom parku „Akvana“. Sada već tradicionalno dodjeljujemo besplatne sezonske karte za naše najuspješnije učenike osnovnih škola – poručio je gradonačelnik.

Istakavši da na ovaj način Grad želi da najbolje učenike nagradi za njihovu marljivost i trud, gradonačelnik je dodao da ovaj vid nagrade ima za cilj da ih ujedno podstakne da teže novim uspjesima.

-Na ovaj način želimo da našim najvrjednijim đacima kažemo da je njihova Banjaluka vidjela i prepoznala njihov uspjeh i da ih podstaknemo da teže novim pobjedama –  kazao je on.

Gradonačelnik je podsjetio da se podrška svakako nastavlja i kroz besplatne udžbenike, besplatne mature, stipendije…

Direktor JP „Akvana“ Svetislav Lazić istakao je da je ponosan što se iz godine u godinu nastavlja ova dugogodišnja praksa u okviru koje najuspješniji učenici banjalučkih osnovnih škola dobijaju besplatne sezonske karte za Vodeni park.

– Iskreno se nadam da će naše đake poslužiti i lijepo vrijeme, te da će moći iskoristiti ove karte tokom cijelog ljeta odmoriti se i pripremiti za nove izazove koje donosi nova školska godina – rekao je Lazić.

Učenica generacije OŠ „Ivan Goran Kovačić“, Teodora Barac zahvalila se u ime svih nagrađenih, istakavši da je ova nagrada pokazatelj da je njihov trud uočen.

-Vjerujem da ćemo raspust provesti uživajući na Akvani, ali da ćemo nakon toga nastaviti nizati uspjehe – poručila je ona.

Učenik generacije OŠ „Stanko Rakita“, Dušan Pajić zahvalio je gradonačelniku i Gradu Banjaluka što su prepoznali trud i rad, te dodao da će odmah iskoristiti vrijeme da uživa u Vodenom parku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
28.7 ° C
28.7 °
28.7 °
43 %
2.1kmh
20 %
čet
33 °
pet
38 °
sub
32 °
ned
28 °
pon
29 °

Posljednje