8.7 C
Banja Luka
Nedjelja, 14 Aprila, 2024
HomeBANJALUKAGlavna ulica u Banjaluci sutra zatvorena zbog imenovanja novog biskupa

Glavna ulica u Banjaluci sutra zatvorena zbog imenovanja novog biskupa

Odjeljenje za saobraćaj i puteve banjalučke Gradske uprave saopštilo je da će zbog imenovanja novog biskupa banjalučkog, monsinjora Željka Majića sutra, u subotu 2. marta u vremenu od devet do 14 časova, doći do obustave saobraćaja u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od ulice Olimpijskih pobjednika do Aleje Svetog Save.

-Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, dio od ulice Olimpijskih pobjednika do Aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa iz smjera sjevera iz ulice Dr Mladena Stojanovića lijevo u ulicu Olimpijskih pobjednika, desno u Gundulićevu ulicu, desno u Aleju Svetog Save, lijevo u ulicu kralja Petra I Karađorđevića i dalje registrovanom trasom,  a u suprotnom smjeru autobusi saobraćaju registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom – rekli su u Gardskoj upravi.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
scattered clouds
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
73 %
2.2kmh
48 %
ned
29 °
pon
28 °
uto
18 °
sri
6 °
čet
11 °

Posljednje