22.7 C
Banja Luka
Utorak, 23 Jula, 2024
HomeBANJALUKADrinić: Srbija i Srpska zajedno koračaju naprijed

Drinić: Srbija i Srpska zajedno koračaju naprijed

Narodni poslanik Nebojša Drinić je istakao da Srbija i Republika Srpska zajedno koračaju naprijed, naglašavajući značaj mira i zajedništva srpskog naroda s obje strane Drine. On je izjavio da su na današnjoj svečanoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske od predsjednice parlamenta Srbije Ane Brnabić stigle poruke mira.

– Naglašena je važnost zajedništva srpskog naroda s obje strane Drine i poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma. Srpska i Srbija zajedno su prošle mnoge staze i bogaze. Zajedno koračamo naprijed – poručio je Drinić.

Drinić je naglasio da su ovakvi događaji ključni za jačanje međusobnih veza i saradnje između Srbije i Republike Srpske.
On je izrazio optimizam za budućnost, vjerujući da će zajednički napori i posvećenost doprinijeti daljem napretku i razvoju i Srpske i Srbije.

-Kroz zajednički rad i saradnju možemo postići mnogo više. Naša snaga leži u našem jedinstvu i solidarnosti -zaključio je Drinić.
Ana Brnabić je, obraćajući se na svečanoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, istakla da su Srbija i Srpska Svesrpskim saborom obilježile svoje zajedništvo.

– Obilježili smo i proslavili sve što nas spaja. Nema jake Republike Srpske bez Srbije, niti jake Srbije bez Republike Srpske. Jedino zajedno možemo ići naprijed – istakla je Brnabićeva.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
22.7 ° C
22.7 °
22.7 °
73 %
1.6kmh
9 %
pon
23 °
uto
31 °
sri
26 °
čet
28 °
pet
29 °

Posljednje