12.7 C
Banja Luka
Petak, 19 Aprila, 2024
HomeBANJALUKADrinić posjetio sajam "Banjaluka Expo 2024": Privlačenje investicija okosnica privrednog razvoja VIDEO

Drinić posjetio sajam “Banjaluka Expo 2024”: Privlačenje investicija okosnica privrednog razvoja VIDEO

“Stvaranje novih poslovnih kontakata, razmjena ideja i privlačenje investicija, moji su glavni motivi zbog kojih sam posjetio sajam privrede. Srećan sam što je Banjaluka domaćin  ovakve manifestacije sa velikim brojem izlagača jer to govori da se vodi računa o privredi.

Rekao je to narodni poslanik Nebojša Drinić, jedan od osnivača Preduzetničkog centra koji je danas posjetio Sajam “Banjaluka Expo 2024”.

Prema njegovim riječima nova garnitura u gradu Banjaluci posebno stavlja akcenat na razvoj preduzetništva, generalno privrede.

– Mnogo radimo na privlačenju investicija što je okosnica privrednog razvoja Banjaluke. To smo pokazali kroz razne aktivnosti, subvencije za naše preduzetnike, donijeli smo mnogo novina, u ovom sektoru, rekao je Drinić koji je danas posjetio Međunarodni sajam privrede “Banjaluka Expo 2024”.

Razgovarajući sa izlagačima i posjetiocima istakao je da sajam kao što je ovaj, znači mnogo za Banjaluku, ali i za cijelu regiju.

Petar Radulović iz Preduzetničkog centra Grada Banja Luka, kazao je da je novitet iz ovog Centra, Javni poziv koji će uskoro biti objavljen a vezan je za podršku privrednim subjektima.

-Sajam je privukao veliki broj posjetilaca iz svih segmenata društva, što je još jednom potvrdilo značaj ovakvih događaja za razvoj privrede i unapređenje poslovnih odnosa.

N.Gavrić

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
broken clouds
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
53 %
1.2kmh
60 %
pet
13 °
sub
11 °
ned
5 °
pon
6 °
uto
6 °

Posljednje