15.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKADrinić: Borik potvrđuje našu novu pobjedu

Drinić: Borik potvrđuje našu novu pobjedu

– Borik je precizno postavio ciljeve i jasno osmislio puteve do nove pobjede, poručio je to sinoć potpredsjednik GrO PDP – a i narodni poslanik Nebojša Drinić na sastanku sa članovima Mjesnog odbora ovog naselja i simpatizerima.

On je zahvalio komšijama  u Boriku, u kojem živi i gdje je član Savjeta Mjesne zajednice, na dosadašnjim idejama i učešću u zajedničkim akcijama koje su donijele dobro svima koji žive u ovom naselju.

– Mjesni odbori PDP-a Borik 1 i Borik 2,  uz koordinaciju Brankice Radinković, snažno su podržali nastavak naše ideje izgradnje bolje Banjaluke. Pozitivne promjene u našem naselju vidljive su na svakom koraku, naveo je Drinić.

Zajedno sa svojim  komšijama Drinić je riješio mnoge goruće probleme u Boriku.

– Na naše zadovoljstvo sada se djeca igraju bezbjedno i bezbrižno na obnovljenim ili  novim igralištima. Njihov boravak u vrtićima roditelji ne plaćaju u punom iznosu. Uređenim biciklističkim stazama studentima smo omogućili da brže i lakše stignu do Kampusa. Stanovnici treće dobi odmaraju na novim klupama i osvježavaju se na novoj česmi. Kada se zažele muzike mogu da uživaju u pjesmama “Vrbaske svite”koja se svakog utorka i četvrtka ori Borikom.

Uredili smo sportske terene preko puta “Kajaka”, podržali “BoriKoš”, turnir naše zlatne košarkašice, Saše Čađo , koji je bio ne samo sportski, već i društveni događaj, istakao je poslanik Drinić.

Dodao je da su u pripremi penzionerske kartice prijateljstva sa kojima će najstariji sugrađani imati popuste pri kupovini hrane, lijekova i robe široke potrošnje.

– PDP je u Boriku već formirao biračke odbore, posmatrače i spremno idemo na predstojeće izbore na kojima ćemo osvojiti veliku pobjedu našeg kandidata za gradonačelnika Draška Stanivukovića i 10 naših odbornika za Skupštinu Grada, smatra Drinić.

– Pred nama je još mnogo važnih aktivnosti za naše naselje; izgradnja kružnog toka kod “Audi” servisa na raskršću Bulevara vojvode Petra Bojovića i Bulevara vojvode Živojina Mišića, proširenje kapaciteta parkinga, obezbjeđenje pješačkih prelaza, igralište u ulici Milana Karanovića, spomenik poginulim borcima VRS iz ovog dijela Banjaluke”, zaključio je Drinić, ističući da Borik već ispisuje novu stranicu pobjede.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
68 %
2kmh
1 %
sub
15 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
23 °
sri
4 °

Posljednje