24.7 C
Banja Luka
Subota, 20 Jula, 2024
HomeBANJALUKADarija Paspalj je Banjalučanka godine VIDEO

Darija Paspalj je Banjalučanka godine VIDEO

I ove godine, u okviru manifestacija kojima se obilježava Dan grada, izabrana je Banjalučanka godine. Ova laskava titula pripala je Dariji Paspalj, koju su izabrali čitaoci SrpskaCafe portala sa 2.415 glasova.

Najveći uspjeh i najbitniji životni poziv i “posao” joj je, kako kaže, to što je majka petoro djece, a uskoro i šestog djeteta, te će njena porodica brojati četiri djevojčice i dva dječaka.

Pored porodice, njen život je posvećen i životinjama, bavi se profesionalnim uzgojem pomeranaca više od jedne decenije, kao i profesionalnim groomingom i svim ostalim granama kinologije, te proizvodnjom proizvoda za kućne ljubimce. Kao jedan od svojih velikih uspjeha navodi mogućnost da radi ono što, poslije porodice, najviše cijeni, a to je humanitarni rad.

Paspaljeva je naglasila da je ova titula velika čast za nju.

– Za mene je ovo velika čast. Ovu nagradu posvećujem jednoj posebnoj majci – Svjetlani, za čijeg sina Sergeja se trenutno skupljaju sredstva da ode na liječenje u Rusiju, zato bih svima poručila da pozovu 1413 i pomognu – poručila je Paspaljeva.

Drugoplasirana je Mr Jasminka Vučković sa 996 glasova, treće mjesto sa 786 glasova pripalo je Dragani Marić, a četvrto mjesto sa 359 glasova krasi Gorica Ivić, dok je peto mjesto zauzela Slađana Golić sa 342 glasa.

Tokom ceremonije uručenja nagrada, emotivni naboj se prelio u suze kako na samoj bini tako i među mnogobrojnom publikom, što najbolje ilustruje koliko je cijela ova divna priča značila, kako učesnicama, tako i onima koji su ih izabrali.

Glavni i odgovorni urednik ELTA TV i SrpskaCafe portala Jelena Bojanić istakla je koliko je ponosna na ovaj događaj.

– Ovaj projekat Elta media grupa organizuje drugu godinu za redom, na šta sam izuzetno ponosna, a sve uz podršku grada Banjaluka i mnogobrojnih sponzora. Ove godine smo imali veliki broj prijava, a zaista je bilo teško dobijeti odluku. Birali smo prve među jednakima, jer je svaka od prijavljenih na svoj način dala doprinos – poručila je Bojanićeva.

Gradski menadžer Bojan Kresojević dodao je da je među brojnim prijavama, bilo jako teško izabrati najbolje.

– Grad Banjaluka brine o svim građanima a posebno moramo brinuti o pripadnicama nježnijeg pola. Kao što su organizatori rekli, bilo je više od 50 prijava, a izuzetno je teško među mnogim prijavama izabrati najbolje – kazao je Kresojević.

Ovom prilikom je čestitao pobjednici na osvojoj nagradi.

– Na ovaj način pokazujemo da su za Banjaluku najvažnija naša djeca, a Darija je pravi primjer za to, s obzirom da je riječ o majci petoro djece, a uskoro i šestog djeteta – poručio je Kresojević.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković uputio je čestitke pobjednici ovogodišnjeg izbora za Banjalučanku godine.

– Iskoristio bih priliku da čestitam pobjednici. Ovo je projekat koji pokazuje koliko je ljepši pol važan za naš grad. Nije bilo jednostavno izabrati Banjalučanku godine, jer je svaka od prijavljenih dama na neki način dala doprinos ovom gradu – rekao je Ninković.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
24.7 ° C
24.7 °
24.7 °
97 %
1.5kmh
93 %
sub
25 °
ned
32 °
pon
32 °
uto
33 °
sri
24 °

Posljednje