12.7 C
Banja Luka
Petak, 19 Aprila, 2024
HomeBANJALUKABogata ponuda Krajiške kuće na sajmu u Beogradu

Bogata ponuda Krajiške kuće na sajmu u Beogradu

U Beogradu svečano otvoren Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva „Agro Belgrade 2024“, a na kojem učestvuje i Krajiška kuća.

Tom prilikom, brojnim posjetiocima je predstavljen samo mali dio bogatog asortimana poljoprivrednih prerađevina sa područja krajiške regije.

-Ovom prilikom, Krajiška kuća je predstavljena na zajedničkom štandu Republike Srpske, odnosno na zajedničkom štandu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske – kažu u  Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Naime, „Agro Belgrade 2024“ je regionali sajamsko-konferencijski događaj koji predstavlja mjesto na kome se predstavlja više od 500 izlagača, uključujući i najveće svjetske kompanije.

Konferencijski program manifestacije će se baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostatka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem, kao i tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

-Svi zaniteresovani posjetioci i kupci će štand Krajiške kuće na ovoj sajamskoj manifestaciji moći posjetiti sve do subote, a radno vrijeme sajma je od 10.00 do 17.00 časova

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
broken clouds
12.7 ° C
12.7 °
12.7 °
53 %
1.2kmh
60 %
pet
13 °
sub
11 °
ned
5 °
pon
6 °
uto
6 °

Posljednje