13.7 C
Banja Luka
Subota, 25 Maja, 2024
HomeBANJALUKABesplatne maturske proslave: Poklon za maturante povodom Dana grada

Besplatne maturske proslave: Poklon za maturante povodom Dana grada

Svjesni da je to događaj koji ostaje zauvijek u lijepom sjećanju, odlučili smo da i ove, kao i prošle godine, sve srednjoškolske mature budu besplatne, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

-Ovo je poklon za naše maturante povodom Dana grada. Srećno maturanti i neka nam je srećan Dan grada – poručio je gradonačelnik.

Za besplatnu matursku proslavu maturanti treba da predaju zahtjev i prilože određenu dokumentaciju prilikom preuzimanja vaučera za sufinansiranje troškova proslave mature, koje će biti organizovano 25. aprila u SD „Borik“ sa početkom u 12 časova.

Ove zahtjeve nadležno Odjeljenje za društvene djelatnosti dostavilo je svim srednjim školama na području grada Banjaluke, kako bi ih podijelili učenicima završnih razreda.

-S tim u vezi uputili smo poziv svim srednjim školama uz molbu za pomoć i saradnju, a sve kako bismo što efikasnije realizovali uplate novčanih sredstava maturantima – naveli su iz nadležnog odjeljenja.

Da bi ostvarili pravo na sufinansiranje troškova za proslavu maturske večeri, potrebno je da maturanti prilikom preuzimanja vaučera, koje će biti organizovano 25. aprila u dvorani „Borik“ – predaju popunjen zahtjev, zajedno sa fotokopijom lične karte i fotokopijom broja tekućeg računa maturanta ili roditelja/staratelja, ukoliko je maturant maloljetan.

Na inicijativu gradonačelnika Draška Stanivukovića od prošle godine Grad je preuzeo na sebe trošak maturskih proslava.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
overcast clouds
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
88 %
1.6kmh
99 %
sub
22 °
ned
19 °
pon
23 °
uto
18 °
sri
16 °

Posljednje