23.7 C
Banja Luka
Subota, 13 Aprila, 2024
HomeBANJALUKABanjalučke četvorke napunile dva mjeseca

Banjalučke četvorke napunile dva mjeseca

Bebice Matej, Marko, Luka i Jovan, koje je ove zime na svijet donijela hrabra mama Milana, napunile su 2 mjeseca.

Nek’ su živi i zdravi mami Milani Petrović, tati Nemanji, baki, bratu Koletu i nama svima napisala je na Fejsbuku Snežana Kutlešić Stević.

Milana i Nemanja Petrović su mladi bračni par koji imaju po 28 godina, iz Banjaluke su, žive u Sloveniji i za šest godina braka stekli su petoricu sinova. Mama Milana je prirodnim putem začela i 14. januara ove zime rodila četvoricu sinova koji su dobili imena po apostolima Mateji, Marku, Luki i Jovanu.

Imaju petogodišnjeg sina Konstantina, a kada je ostala trudna, na prvom pregledu se mislilo da nosi bliznace. Na drugom pregledu su joj rekli da nosi trojke, a tek na trećem pregledu je saznala na nosi četiri bebe.

-Savjetovali su mi dva najbolja kliničko-bolnička centra u regionu te sam odabrala da vodim trudnoću u Ljubljani, jer moj suprug radi u Sloveniji. Kada sam došla u Sloveniju, ljekari su mi predočili rizike trudnoće i posljedice. Trudnoća je ocijenjena kao visokorizična – nedaovno je pričala Milana za medije.

Termin je bio 17. januar, ali 14. je dobila kontrakcije. Carskim rezom sa spinalnom anestezijom rodila je četiri dječaka.

– Dok sam bila trudna, sa suprugom sam jednom prilikom išla do manastira Krka u Hrvatskoj. Tada smo rekli da nosim četiri dječaka i monah nam je dao blagoslov da nam djeca nose imena po četiri apostola. Nama su se ona najviše svidjela, a i smatramo da je vjera, pored nade, najbitnija za čovjeka – ispričala je ona.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
23.7 ° C
23.7 °
23.7 °
40 %
2.5kmh
10 %
sub
23 °
ned
29 °
pon
27 °
uto
27 °
sri
5 °

Posljednje