11.7 C
Banja Luka
Petak, 18 Oktobra, 2024
HomeHRONIKATuzlanka iznajmila stan u Banjaluci da prodaje drogu

Tuzlanka iznajmila stan u Banjaluci da prodaje drogu

Djevojka A. Č. iz Tuzle uhapšena je i ispitana u policiji zbog sumnje da se bavila preprodajom narkotika, a kod nje je pronađeno i oko 46 grama marihuane, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Portal „Glasa“ nezvanično saznaje da je ona u Banjaluci iznajmila stan gdje je i držala drogu.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka radeći na sprečavanju činjenja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, lišili su slobode i izvršili kriminalističku obradu lice A.Č, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga. Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnog dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, istog dana, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.Č. na jednoj lokaciji u Banjaluci, a tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 46 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na u drogu marihuanu i digitalna vaga, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodali su da će protiv lica A.Č. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
few clouds
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
97 %
0.4kmh
19 %
pet
15 °
sub
14 °
ned
14 °
pon
15 °
uto
14 °

Posljednje