11.7 C
Banja Luka
Petak, 18 Oktobra, 2024
HomeBANJALUKANekoliko izmjena regulacionih planova na uvidu

Nekoliko izmjena regulacionih planova na uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 24. i 25. 10.2023. godine donesene sljedeće odluke o izmjenama regulacionih planova:

  • Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana „Nova varoš“ za prostor između ulica: Krajiških brigada, Trive Amelice, Kralja Petra II Karađorđevića, Pave Radana, Jovana Dučića i Ranka Šipke u Banjoj Luci („Sl. gl. Grada Banjaluka“ br. 38/23), kojom će biti obuhvaćen prostor između ulica Jovana Dučića, Petra Preradovića i Tarasa Ševčenka, u ukupnoj površini od 0,98 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, petnaest dana od dana objavljivanja.
  • Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor između ulica: Bulevar Cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale Vrbasa (radni naziv: „Jug 7“) („Sl. gl. Grada Banjaluka“ br. 38/23), kojom će biti obuhvaćen prostor između ulica Braće Mažar i majke Marije, Zmaj Jovine, Simeuna Đaka i Omladinske, u ukupnoj površini od  2,85 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama Mjesne zajednice Bulevar, petnaest dana od dana objavljivanja.
    Obuhvati planova objavljeni su i na stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do  06.02.2024. godine.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
light rain
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
92 %
1kmh
100 %
pet
13 °
sub
16 °
ned
14 °
pon
17 °
uto
18 °

Posljednje