18.7 C
Banja Luka
Nedjelja, 8 Septembra, 2024
HomeBANJALUKADrinić posjetio Ženski košarkaški klub: Nemjerljiv značaj Orlova za razvoj sporta

Drinić posjetio Ženski košarkaški klub: Nemjerljiv značaj Orlova za razvoj sporta

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić posjetio je Ženski košarkaški klub Orlovi čiji rad, kaže, prati sa velikim zanimanjem.

– Banjaluka voli sport i sportom  se bavi hiljadu Banjalučana. Ženska košarka zauzima značajno mjesto u sportskom životu našeg grada. Košarkašice Orlova napravile su veliki korak ka vrhu i puna podrška za njihov rad i sve uspjehe – rekao je Drinić.

Predsjednik ŽKK Orlovi Luka Lugonja zahvalio je Driniću na dosadašnjoj pomoći i uspješnoj saradnji koja će se, kako je rečeno, nastaviti i u budućnosti.

– Nebojša Drinić je prijatelj kluba. Pomogao nam je finansijski i omogućio da odemo na takmičenje WABA lige u Podgorici 2022.godine gdje smo osvojili treće mjesto – ispričao je Lugonja.

Orlovi su jedan od najtrofejnijih klubova Banjaluke. Sa pet reprezentativki BiH i tri reprezentativke Srbije postiže izuzetne rezultate.

– Nemjerljiv je značaj Orlova za razvoj košarke u Banjaluci. Fasciniraju me košarkašice koje na emotivan i inspirativan način promovišu košarku, timski duh, fer borbu za pobjedu – naglasio je Drinić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Banja Luka
clear sky
18.7 ° C
18.7 °
18.7 °
66 %
2.2kmh
6 %
ned
35 °
pon
24 °
uto
24 °
sri
25 °
čet
26 °

Posljednje